Bent u een expert in renovatiewerken, maar vindt u het lastig om zelf klanten te vinden? Dan is renovatie leads kopen de oplossing voor u. Wij sturen u aanvragen van potentiële klanten door. U hoeft hen alleen nog maar te overtuigen met een aantrekkelijke offerte en de klus is binnen.

Hoe werkt renovatiewerken leads kopen?

Daarover leest u alles op deze pagina. Wist u dat u bij ons ook exclusieve leads kunt kopen? Lees snel verder om meer over onze service te weten te komen.

Probeer het gratis en vrijblijvend.

Om u van onze goede leadservice te overtuigen, kunt u deze gratis uitproberen. U ontvangt dan 5 kwalitatieve renovatie leads, zonder verplichtingen! Vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op.

renovatie-leads

Wat zijn de voordelen van onze service?

  • U betaalt altijd een vaste prijs per lead en u betaalt alleen voor de leads die u ontvangt. Op die manier is het heel gemakkelijk om het rendement van uw investering te bepalen.
  • Alle leads worden eerst door ons servicecenter gecontroleerd: de kwaliteit is dus altijd goed.
  • Zit er toch een verkeerde lead tussen? Dan kunt u deze eenvoudig reclameren.
  • Wij bieden zowel leads op basis van vergelijken als exclusieve leads.

Met leads meer werk en inkomsten

Het kan soms best lastig zijn om klanten te vinden voor renovatiewerken. Een eigen website die het ook nog goed doet in de grote zoekmachines kost veel tijd en geld om te maken en te onderhouden. Koopt u leads bij ons, dan is het niet nodig om zelf nog tijd en geld in marketing te steken.

U krijgt van ons leads voor een vaste prijs. U zorgt er daarna zelf voor dat u de klant binnenhaalt met een scherpe offerte. Op die manier krijgt u snel en eenvoudig nieuwe klanten en verhoogt u uw omzet!

Wat zijn renovatie leads?

Wat zijn leads? Leads zijn online aanvragen van potentiële klanten. Dat houdt in dat iemand een offerteaanvraag heeft gedaan op een van onze websites. Het gaat bijvoorbeeld om een offerte voor een badkamer- of keukenrenovatie. Ook aanvragen voor pleisterwerken, het vernieuwen van elektra en andere kleine en algemene renovatiewerken krijgen we vaak binnen.

Wat is leadgeneratie?

Bekijk in deze video hoe het kopen van leads werkt.

Wij zijn expert in B2C leadgeneratie en zorgen ervoor dat onze websites goed vindbaar zijn. Zo zorgen we ervoor dat de potentiële klanten bij ons een offerteaanvraag doen.

Hoe werkt het kopen van leads?

Het kopen van renovatiewerken leads en het verhogen van uw omzet werkt op de volgende manier. Een potentiële klant wil een offerteaanvraag voor renovatiewerken doen, zoals een zolderrenovatie. Omdat onze websites goed te vinden zijn, doen potentiële klanten die aanvraag bij ons. De aanvragen zijn gratis en vrijblijvend.

Deze lead wordt vervolgens in ons servicecenter op kwaliteit gecontroleerd en daarna naar u doorgestuurd. U stuurt vervolgens zelf een aantrekkelijke offerte naar de potentiële klant. Met een scherp aanbod haalt u de opdracht binnen!

Het kopen van renovatieleads bij ons heeft verschillende voordelen. Lees snel verder om daar meer over te weten te komen.

Renovatie leads voor een vaste prijs!

Bij ons geen ingewikkelde abonnementen: u betaalt per lead.

Ons servicecenter: altijd controle

Bij ons ontvangt u alleen kwalitatieve leads. Dat komt omdat alle online aanvragen eerst door ons servicecenter gecontroleerd worden. Er wordt gekeken of de gegevens van de potentiële klant compleet zijn en of de offerteaanvraag past bij uw werkzaamheden.

Alleen als alles klopt, krijgt u de lead. Zit er toch een aanvraag bij die niet klopt of niet helemaal compleet is? Dan kunt u deze gemakkelijk reclameren. U betaalt dan helemaal niets voor die lead.

Vaste prijs per lead

Wij doen niet aan ingewikkelde abonnementen. Onze leadservice is transparant en eenvoudig. Bij ons betaalt u een vaste prijs per lead en u betaalt enkel voor de leads die u ontvangt. Niets meer en niets minder.

Dat maakt dat het rendement van uw investering in renovatie leads gemakkelijk te berekenen is. Bovendien hoeft u verder niets meer in de acquisitie van klanten te besteden.

renovatiewerken-leads

Leads op exclusieve basis

Bij ons kunt u kiezen uit twee types leads: op basis van vergelijken en op exclusieve basis. Bij leads op basis van vergelijken sturen wij de aanvraag van de potentiële klant naar u en een aantal concurrenten op. Door het aantrekkelijkste aanbod te doen, haalt u vervolgens de klant binnen.

Leads op exclusieve basis?

Wilt u geen concurrentie op de aanvragen, dan kiest u best voor leads op exclusieve basis. U bent dan de enige die de online aanvraag ontvangt. Daarmee is de kans groter dat u de klant binnenhaalt.

Welke leads zijn mogelijk? Kies zelf!

Wij krijgen veel aanvragen voor offertes van renovatiewerken binnen. Welke klussen willen mensen vaak laten doen? Het gaat om allerlei verschillende renovatiewerken. U moet bijvoorbeeld denken aan een gevelrenovatie, een keukenrenovatie of een badkamerrenovatie.

Maar ook van andere algemene renovatiewerken, zoals een dakrenovatie of het realiseren van een aanbouw kunt u bij ons leads ontvangen. Daarnaast komen er ook aanvragen voor kleine renovatiewerken binnen, zoals schilderwerken, metselwerken, en chapewerken.

U geeft zelf aan voor welke klussen u leads wil ontvangen. Daarnaast geeft u aan in welke regio u werkzaam bent. Zo krijgt u alleen leads waar u echt iets mee kunt.

vakman-leads

Ook renovatie leads inkopen? Neem nu contact op!

Wilt u zelf geen tijd en energie steken in het werven van nieuwe klanten? Kies dan voor onze renovatiewerken leads en u kunt zich weer richten op andere zaken. U vindt via ons gemakkelijk nieuwe klanten en zo verhoogt u uw omzet.

Om u te overtuigen van onze service, mag u deze gratis uitproberen. Dat doet u helemaal gratis en vrijblijvend. Vul het formulier in en we nemen snel contact met u op!

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*